Vi hos Beauty House har valgt å bruke St. Tropez sine fantastiske produkter til denne behandlingen

Hvorfor velge St. Tropez?

St. Tropez er verdensledende innenfor «brun uten sol», og er vinner av utallige priser for beste produkt og resultat. St. Tropez er designet til å ta utgangspunktet i din egen hudfarge, slik at fargen vil tilpasse seg fargepigmentene i huden. Derfor gir St. Tropez en naturlig farge uten oransje skjer. Det er tilsatt en aromaguard som fjerner selvbruningslukten opp mot 70 %. Produktene er uten parabener og sulfater. St. Tropez er et perfekt alternativ for å oppnå en sunn og frisk hud uten å skade huden for tidlig aldring fra solen.

St. Tropez er stjernenes favoritt og er i dag distribuert i 21 land verden rundt. Kjendiser som blant annet Kim Kardashian, Jennifer Aniston og J. Lo bruker St. Tropez for å oppnå den perfekte brunfargen før den røde løperen. London, – og Paris Fashion Week benytter også St. Tropez for å oppnå en perfekt farge før modellene inntrer catwalken.
spray tan

Hva gjør jeg før jeg kommer til behandling?

I forkant av behandlingen anbefaler vi at du skrubber kroppen med St. Tropez sin Body Polish for å fjerne døde hudceller på hudoverflaten. Selvbruning er et produkt som legger seg på det øverste hudlaget, så med riktig «prep» av huden vil du få en jevnere og finere farge som varer lenger. Du skrubber huden kvelden før, eller samme dag du skal har booket en spraytan time.
Ikke påfører deodorant og parfyme i forkant av en behandling da dette kan gi skjolder. Unngå voksing eller barbering minimum 24 timer før en behandling da huden kan være mer sensitiv.»

Hvordan går man frem etter behandlingen?

Gå med løse, mørke klær når du kommer til en spraytan behandling. Fargen som vises med en gang etter behandlingen er en overskuddsfarge, og har ingenting med selve prosessen som skjer i huden. Vent derfor med å dusje etter minimum 5 timer for at fargen skal oppnå sin optimale dybde.
Påfør St. Tropez Body Moisturiser for å vedlikeholde brunfargen. Den inneholder shea smør som gir rikelig med fuktighet til huden.
Klapp huden din tørr etter du har dusjet/badet.

Ta kontakt med oss ved eventuelle spørsmål. Vi er her for å hjelpe deg!