Kjøp gavekort til deg selv eller noen du er glad i!

Her kan du enkelt kjøpe gavekort til deg selv eller noen du ønsker å gi en spesiell gave til. Du kan plukke ut ønsket gavekort under, fullføre betalingen, så sender vi deg gavekortet direkte på epost!

Gavekort

Summen på dette gavekortet kan brukes på valgfri behandling og valgfritt produkt hos oss.

500,-
Glow on the go

Våre kunders favoritt hud-behandling. Rask og effektiv fruktsyrebehandling, som gir glød, fuktighet og synlige resultat på hudfornyelse. Passer for alle hudtyper og tar kun 25 minutter!

699,-
Browshape

Gavekort på vår aller mest populære behandling browshape! I denne behandlingen utfører vi voks, farge og styling av dine bryn!

649,-
Volumevipper

Spar tid, spar energi- perfekte mørke, lange og fyldige vipper med vippeextensions. De kundene som har vippeextensions fra Beauty House er de mest lojale kundene.

1499,-
Sminkeveiledning

Unn deg en time med en profesjonell makeupartist og still alle spørsmål du noen gang har hatt om sminke! I denne behandlingen lærer vi deg noen enkle og effektive sminketips til alle anledninger!

550,-
Vippeløft

Få et 100% naturlig resultat med dine egne vipper! Vi farger og «løfter» vippene dine så du får den perfekte mascara looken hver dag uten kunstig påsetting.

1050,-
Kampanje tannbleking

Prøv vår profesjonelle tannbleking med umiddelbart resultat på under en time! Resultatet er opptil 7 nyanser lysere tenner og en varighet på inntil 3 år!

Nå 2000,- (ord 4700.-)