Har du vurdert å ta microneedling?

Dette MÅ du vite før du sette opp en time til behandling!

Ønsker du en god hudhelse? Alle har sine utfordringer med huden og det finnes mange forskjellige måter å behandle den på. Microneedling er en av de nyeste metodene for hudfornyelse der behandlingen forbedre huden og reversere aldringstegn helt uten kirurgi.

Hvem passer behandlingen til?
Microneedling passer for de som har en frisk hud. Behandlingen vil hjelpe med å fjerne markeringer du har i ansiktet som arr, små linjer og fine rynker, store pore, hudfolder, hudormer, strekkmerker og cellulitter. Behandlingen vil også fikse pigmentflekker som melasma, ujevn hudtone og hudstruktur. Ikke minst vil behandlingen hjelpe mot aldrerforanding, solskadet hud, dehydrert hud og hud som har mistet glød og ikke tar opp nok næring.

Så hva er microneedling?
Microneedling er en kosmetisk behandling for å forbedre huden og reversere aldringstegn som linjer og porer. Hunden vil ofte bli strammere og behandlingen vil føre til en friskere hudfarge. Behandlingen koster 2500 kroner hos oss.

Under behandlingen blir det laget små mikrokanaler i huden. Dette gjøres av dermapen som stempler små nåler og hull i huden. Kanalene som pennen lager gjør at vi får opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Behandlingen gir synlige resultater på overflaten.

Hva er dermapen og dermaroller?
Dermapen og dermaroller er apparater som brukes under microneedling. Dermapen ser ut som en stor penn med flere nåler på enden, mens dermaroller er en rull med nåler rundt hele. Dermapen er den mer effektive metoden å bruke, den er grundigere, tryggere og er den med kortest healing-periode.

Hvordan er behandlingen?
Før behandlingen får du en konsultasjonstime. Sammen med en hudterapeut vil du kartlegge din hud sitt utgangspunkt, her vil terapeuten din lage en plan over antall behandlinger for å få ønsket resultat.

Før behandlingen starter vil terapeuten rense og desinfisere huden grundig, du vil også få et serum påført i ansiktet basert på din hudtype. Serumet skal hjelpe med stimulering av kollagen og elastin. Under behandlingen vil en dermapen bli brukt, nålene er korte og tynne noe som gjør at microneedling foregår nærmest smertefritt. I svært få tilfeller kan noe lett stikking oppleves. Behandlingen avsluttes med en avkjølende ansiktsmaske som skal ligge på i ca. 15.minutter. Etter behandlingen må du vente fire til fem timer før du kan vaske huden.

Hva gjør jeg mellom behandlingene?
Det er vanlig å utføre to til tre behandlinger for å oppnå optimalt resultat. Enkelte hudtyper gjør at det trengs opptil flere behandlinger. Mellom hver behandling er det en ventetid på til fire uker, slik at huden for reparert seg før neste behandling.

Dag 1: Etter behandlingen kan du føle deg solbrent og noen tilfeller få en lett hevelse. Det er viktig at man ikke sminker seg eller bruker kremer ettersom at det øker faren for infeksjon.

Dag 2: Huden kan føles litt sensitiv, allerede på denne dagen kan du sminke deg som normalt igjen. Ut uken kan man føle seg litt sensitiv, og stram i ansiktet/huden.

Hvem burde ikke ta behandlingen?
Svarer du ja på noen av disse spørsmålene anbefaler å snakke med en hudspesialist for å avklare om behandlingen kan utføres.
–        Har du kreft?
–        Går du på cellegift/stråling?
–        Har du diabetes?
–        Går du på blodfortynnende?
–        Er du bløder?
–        Har du åpne sår?
–        Går du på antibiotika eller kortison?
–        Har du de siste 6 månedene gjennomført behandling med laser eller kjemisk peel?
–        Bruker du eller har du brukt A-vitamin (retinol) krem i løp av de siste 3 månedene?
–        Har du nylig blitt operert?
–        Har du psoriasis?
–        Har du eksem?
–        Har du andre hudsykdommer f.eks. dermatitt?
–        Er du gravid eller ammer?
–        Har du Hiv eller Aids?

 Er det noen bivirkninger?
Siden microneedling ikke innebærer kirurgi er det lav risiko for bivirkninger. Men det kan fortsatt forekomme bivirkninger som infeksjoner. Risikoen for arrdannelse er i liten sannsynlighet, men de som er tidligere utsatt for keloide- og hypertrofiske arr vil risikoen være litt større. Tørr hud kan også forekomme men siden huden fornyer seg fortløpende vil dette gå raskt over. Vi er nøye på å bruke sterilt engangsutstyr, samt desinfiserer huden før behandling, for å minske risikoen for infeksjon.

Bryn..before Bryn..after

Microneedling

(5)
4.6/5

Microneedling benyttes til å forbedre huden og reversere aldringstegn som linjer og porer. Etter microneedling kan du forvente at huden blir strammere og får en bedre hudstruktur.

MICRONEEDLING

2500,-
Bryn..before Bryn..after

Detaljert Beskrivelse​

Hva er Microneedling?

Microneedling er en kosmetisk behandling hvor det brukes en spesial laget penn som stempler små nåler og små hull i huden. Det er svært tynne nåler som penetrerer ned i huden og lager små kanaler/hull som danner en kontrollert skade i huden. De små hullene dannes i det ytterste hudlaget og stimulerer huden til å reparere seg selv og øker derav produksjonen av kollagen og elastin. De små mikro-skadene sender et signal til hjernen om å reparere skaden. Når huden blir utsatt for en kontrollert skadet vil den frigjøre vekst hormoner og simulere kollagen produksjonen som igjen fornyer huden og gir en fastere hud med mindre linjer. Da microneedling forbedrer hudens opptak av hudpleie og hudkremer, anbefaler vi å bruke produkter utviklet til å trekke godt ned i huden for å gi et optimalt resultat.

Les mer

KUNDEOMTALE

VÅRE SALONGER:

AVD. FROGNER

Frognerveien 44
474 67 951
frogner@beautyhouse.no

AVD. SENTRUM

Dronningens gate 15
403 45 981
sentrum@beautyhouse.no

AVD. PILESTREDET

Pilestredet 53
401 98 324
pilestredet@beautyhouse.no

AVD. DRAMMEN

Hauges Gate 17
401 81 823
drammen@beautyhouse.no

AVD. LILLESTRØM

Stillverksveien 26
973 24 288
lillestrom@beautyhouse.no

AVD. SANDVIKA

Elias Smiths vei 25
940 65 744
sandvika@beautyhouse.no

AVD. ÅLESUND

Kongens gate 13
21686810
alesund@beautyhouse.no