Sminke er så mye mer enn bare sminke – det er selvtillit, velvære og en måte å vise hvem du er og hva du står for. Du skal aldri prøve å være noen du ikke er – du er unik og det finnes kun én av deg! Sminken skal heller komplimentere din essens og med de riktige teknikkene og fargene fremheves unikheten din. Ved å definere de fine ansiktstrekkene du allerede har med fargenyanser og produkter som passer deg oppnår man det beste og fineste resultatet, og dette kan vi hjelpe deg med.

Noen ting her i livet trenger du nemlig ikke å være alene om, derfor tilbyr Beautyhouse makeup-veiledning til enhver anledning. Dette er en av de mest verdifulle behandlingene vi tilbyr siden kunden får grundig opplæring underveis og kan bruke denne kunnskapen selv hjemme.

Våre makeup-artister analyserer ansiktet ditt, de ser på symmetrien, asymmetrien, fargene, benstrukturen og hudtypen din for å finne det som kler deg aller best. De ser på helheten, men fokuserer på detaljene for å legge den perfekte sminken til ditt ansikt.

Nedenfor finner du noen eksempler på hvilke makeup-veiledninger vi tilbyr:

Dagmakeup

Den perfekte dagsminken er lett, naturlig og uanstrengt. Men det kreves forståelse og de riktige produktene for å oppnå dette resultatet. Mange synes derfor det er vanskelig å legge dagmakeup og bruker unødvendig mye tid på dette hver dag. Vi finner ansiktsprodukter som smelter inn i din hudtone og som gir deg vakker glatt hud som ser helt naturlig ut. Videre jobber vi med deg for å skape den perfekte makeupen som er lettvint og rask som du kan bruke hver eneste dag.   

Festmakeup

Forskjellige anledninger krever forskjellige teknikker, men mange er usikker hvordan de sminker seg annerledes enn den enkle hverdagssminken. Vi hører stadig vekk om smokey eyes, katteøyner, konturering, leppestift og ulike metoder, men hvordan får man det til å fungere på sitt eget fjes? Våre erfarne makeup-artister hjelper deg finne den perfekte festsminken og lærer deg underveis hvordan du enkelt oppnår det samme resultatet hjemme.

Bryllupsmakeup

Den største dagen i ditt liv skal ikke være en dag du stresser over sminken din!

Vi er eksperter innen bryllupssminke og vil jobbe med deg for å skape en makeup look som er akkurat slik du ønsker. La oss planlegge og ta hånd om alle detaljer for deg slik at du kan slappe av og nyte øyeblikket. Vi finner den perfekte sminken til din perfekte dag, det eneste du må gjøre er å møte opp i kirken. Si “ja” til Beautyhouse og sammen kan vi skape magi.

Makeup til enhver anledning

Uansett anledning kan vi hjelpe deg legge den perfekte sminken som kler deg og din ansiktsform. Ved å analysere fjeset ditt og dine farger finner vi ut hva som kler akkurat deg og hvordan vi skal fremheve dine fine ansiktstrekk.  

Vi kan også hjelpe deg eksperimentere med ulike makeup looks eller trender om du ikke helt vet hvordan du skal gjøre det selv. Om du fortsatt er i tvil er det bare å ta turen innom en av våre salonger eller ringe oss for en hyggelig uforpliktende prat.

Frøya Cosmetics

Vi bruker det norske merket Frøya Cosmetics for å legge den perfekte sminken til ditt ansikt. Dette er et merke som er spesielt utviklet til det nordiske utseende av de beste kosmetologene i Norge.  
For å lese mer om Frøya kan du ta turen innom Froyacosmetics.no. Her finner du en grundig oversikt over alle produkter vi bruker for å gi deg en flawless makeup. Frøya Cosmetics kan kjøpes i vår nettbutikk.