Bruk solpudderet riktig.

Bronzer er et perfekt produkt for å skape liv i ansiktet med en solkysset glød. Dessverre kan feil bruk virke mot sin hensikt..

En vanlig feil mange gjør å påføre for mye produkt, eller at de påfører solpudder i hele ansiktet. Da ser ansiktet flatt og livløst ut, noe som er hverken pent eller naturlig. Solpudder skal ikke brukes med hensikt om å se brun ut.

Vi anbefaller spraytan om du ønsker å se brunere ut.

Hvodan legger man da solputter? Her kommer mine beste tips:

  • For å gi ekstra glød til ansiktet skal solpudderet påføres der solen naturlig treffer ansiktet, da vil du få en look som om  du har vært ute i solen. Dette er typisk de høyeste og ytterste punktene som står ut i ansiktet: panne, nese, kinnben og hake.For å skape dette resultatet bør du bruke et solpudder med skimmer i, på den måten oppnår du glød og ikke bare farge.
  • Solpudder kan brukes på forskjellige måter. Ønsker du å konturere ansiktet kan du bruke et matt solpudder.Ved å legge solpudderet i ytterkantene av ansiktet og på sidene av nesen, kan du forme ansiktet som du vil. Som tips kan du tenke deg at du legger solpudderet i et ”tretall” på siden av ansiktet. Altså panne, under kinnbena og under kjeven. Dette er områder man gjerne vil trekke tilbake/forminske. Ved å legge produktet på denne måten kan man få ansiktet til å virke smalere. Det er kjent at mørke farger trekker tilbake, og lyse farger fremhever.
  • Redskapet du bruker vil være avgjørende, uavhengig om du bruker pudder med eller uten skimmer. Dess større og løsere kosten er, dess dusere blir resultatet. Jo mindre og mer kompakt kosten er, jo hardere og sterkere blir streken. Personlig anbefaler jeg å bruke en noe løsere børste for å påføre solpudder når jeg vil oppnå glød. Til dette er det fint å bruke en større pudderbørste.

Når jeg konturerer ansiktet bruker jeg en litt mer kompakt kost, en skrå rougekost fungerer fint til dette.

Lykke til:)

Astri Raaket,

Makup ansvarlig , Beauty House