Back/Neck massasje 30min:

En behandling der våre hudpleieterapeuter fokuserer på nakke, skuldre og rygg. Dette er en dyptgående massasje som løser opp stive muskler og gir bedre sirkulasjon. Utføres med rene eteriske oljer.

Klassisk massasje 45min
En energisk behandling som fremmer helse og velvære, øker blodsirkulasjonen og er avspennende. I denne behandlingen bruker terapeuten trykk og kna-bevegelser for økt effekt. Inkludert eteriske oljer som gir energi. Perfekt for deg som er sammentrukket eller finner kroppen i ubalanse.

Aromatherapy 55min
En behandling som jobber med alle de store muskelgruppene og gjenskaper balansen i kroppen. Denne behandlingen blir utført med rene eteriske oljer der hvor du selv velger effekten med tanke på ditt behov.

  • energy
  • calming
  • relax
  • revitalise
  • fresh

Dyp rens m/masasje og hudanalyse 50min
En behandling som tilpasses din hudtype. Grundig dyp rens av huden, inkludert peeling og maske utføres i ansikt, hals og på bryst samt massasje av ansikt og nakke. Flott avspenning behandling og anbefales til alle.

Spesial massasje 45min
En behandling som fokuserer på dine problem/slitasje/skader i kroppen, her vil vi skreddersy den perfekte behandlingen for å rehabilitere kroppen din på en best og ikke minst skånsom måte. Velg enten overkropp eller underkropp. Få også råd av våre terapeuter om hvordan du kan avlaste problem/slitasje/skade områder.

Anti age + 30min
En opp strammende og stimulerende ansiktsbehandling som gir huden din fantastisk glød. Denne behandlingen består av AHA syre peeling og en forfriskende collagen maske som gir huden en vitamin boost. Dette er en perfekt behandling for både yngre og eldre og har en bemerkningsverdig effekt på både acne og fine linjer.

Luksusdag 1 3t Luksuspakke
Den perfekte behandlingen for deg som trenger det lille ekstra, la kroppen din få hvile og bli god som ny! Luksus ansiktsbehandling inkludert peeling og maske, kroppspeeling og massasje.

Luksusdag 2 4t Luksuspakke
En eksklusiv behandling, perfekt til å gi i gave til noen som fortjener å bli litt ekstra godt tatt vare på. Luksus ansiktsbehandling inkludert peeling og maske, kroppspeeling og massasje.

AHA syre behandling (Peeling)

Ansikts peeling

Ansiktsmaske
Her finner vi den perfekte masken som gir deg det resultatet du ønsker! Kan kombineres. Fuktighetsgivende, opp strammende, stimulerende, beroligende.