Om du er lei av å uønsket hårvekst som kommer raskt tilbake etter barbering, så er hårfjerning med voks en effektiv måte å bli kvitt dette. Siden voksbehandling drar ut selve hårrøttene vil dette etterlate en glatt og ikke minst hårfri hud i opptil 3 uker. Ved barbering får man kun vekk de synlige hårene på utsiden av huden noe som kan gi kløende og irritert hud. Huden blir også sår om man ikke bruker høvelen riktig, som igjen ofte resulterer i enda vondere inngrodde hår som aldri går vekk.

Vi tilbyr en skånsom og effektiv voksbehandling og legger vekt på at det skal være mest mulig behagelig for deg. Ved å bruke de beste voksproduktene på markedet fjerner vi uønsket hårvekst raskt og (nesten) helt smertefritt. Behandlingen hjelper også med å forhindre inngrodde hår og gjør hårveksten tynnere etter bare noen få behandlinger.

Før behandlingen

For å oppnå best mulig resultat anbefaler vi at du ikke barberer deg eller fjerner håret noen uker før voksbehandlingen din. Den ideelle hårlengden er 3-5 millimeter for at hårvoksen skal feste seg skikkelig og ta flest mulig hår, dette tilsvarer 2-3 ukers hårvekst.<
Dagen før bør du skrubbe huden din med en skånsom peeling som tar vekk døde hudceller og gjør håret mer tilgjengelig for behandler. Det er viktig at du ikke gjør dette samme dag som behandlingen da dette vil medføre at huden blir ekstra følsom og sår.

Under behandlingen

Voksing kan oppleves som flaut og ukomfortabelt for mange, spesielt om det er dine edle deler som skal føle voksens vrede. Men ikke glem at dette er noe vi gjør daglig og vi har et profesjonelt og dyktig personell med mange års erfaring. Om du har noen spesielle ønsker eller er nervøs så fortell oss det, vi er her for å gjøre behandlingen mest mulig behagelig og avslappende for deg.

Etter behandlingen

For at resultatet av hårfjerningen skal vare lengst mulig er det viktig at du skrubber huden med en peeling ca. to ganger i uken. Dette fjerner som sagt døde hudceller og forhindrer inngrodde hår. Dermed blir huden jevn og myk, og du kan nyte resultatet så lenge hårvekstsyklusen din tillater det. For å opprettholde din nye hårfrie fasade burde du vokse deg hver 3-4 uke.

Behandlinger vi utfører: