Våren er her (tror jeg?) og vi begynner sakte men sikkert å høre Kygo på naboen sin høytaler igjen og se jenter som, litt nølende, bruker blomsterskjørt fra H&M.

For to uker siden satt jeg å drømte meg vekk, en drøm som handlet om meg og våren. Jeg danset slow motion nedover gaten, huden var plettfri, håret skinnende og leppene matte. Men drømmen tok brått slutt når jeg innså at jeg ikke var klar for våren for jeg manglet typ alle produktene nødvendig for å leve ut fantasien.

Fra det øyeblikket og ca. 4 timer fremover levde fingrene mine sitt eget liv og trålet de beste skjønnhetsbloggene, magasiner, forum og til og med amazon-reviews. Og jeg kan herved presentere de 7 beste vårinspirerte skjønnhetsproduktene jeg fant som du også kommer til å elske. Innen du får skatteoppgjøret ditt kommer huden din til å stråle og håret kommer til å blende forbigående.

1. Herbivore Botanicals Bath Salts

Herbivore
Herbivore

Dette er et naturlig badesalt håndlaget av Herbivore Botanicals, jeg ble såpass fascinert av at det var håndlaget at jeg måtte prøve – og det er rett og slett en vakker opplevelse. Få dødehavet rett i badekaret ditt, selv om det høres lite fristende ut, og huden og sjelen din kommer til å takke deg. Mineralene som er tilsatt er lindrende og avslappende og du kommer til å bli i badekaret til du ser ut som en gammel reke.

Du finner den på herbivorebotanicals.com

2. Mario Badescu Facial Spray with Aloe Herbs and Rosewater

Mario Badescu
Mario Badescu

Mario Badescu ansiktspray er en spray som er forfriskende, hydrerende og lukter helt fantastisk. Den er laget av naturlige produkter som aloe vera og roseekstrakter og kan brukes over og under sminken din. Jeg vil si sprayen er perfekt når du føler huden din er tørr og ukomfortabel og trenger en liten ‘pick me up’ utpå dagen, eller natten.Du finner den på Strawberrynet

3. Carli Bybel – 14 Color Eyeshadow & Highlighter Palette

Carli Bybel - Eyeshadow
Carli Bybel

Carli Bybel er dronning, sånn er det bare. Om du har ingen aning hvem jeg snakker om anbefaler jeg at du søker på henne på Youtube. Dette er den perfekte paletten med øyenskygger, bronzer og highlighter. Fargene er naturlige og heller litt mot en plommeaktig-nyanse, noe som ser ekstremt sexy ut på solbrun hud, amiright?

Du finner den her! 

4. The Balm Mary-Lou Manizer

The balm mary-lou manizer
The balm

Dette produktet har du nok sett i sminkepungen til venninnen din, på blogger, youtube-videoer, på instagram, kanskje du har en selv og to-tre ekstra som backup i tilfelle du blir tom. The Balm Mary-Lou Manizer er en highlighter og har rett og slett blitt en landeplage – med god grunn. Hver eneste dag får denne en hedersplass på ansiktet mitt og jeg skinner sterkere enn solen. Prøv den selv og shine bright like a diamond.

Du får den hos LookFantastic!

5. Wunderbrow

wunderbrow
Wunderbrow

Våren og sommeren = høyere temperaturer = bading og svetting. Noe av det mest irriterende for meg er når jeg kommer forførende opp av bassenget eller havet som en James Bond jente og halve øyenbrynet mitt er plutselig bortevekk. Wunderbrow er en øyenbrynsfarge med applikator som lover, utrolig nok, å holde seg opptil tre dager, til og med gjennom dusjing og bading.

Kjøp den hos feelunique

6. TonyMoly Mini Lip Balm SPF 15

TonyMoly Mini Lip Balm
TonyMoly

Om jeg skal bruke lip balm, så skal den være fuktighetsgivende, gi beskyttelse og viktigst av alt se søt ut og denne leppepomaden er kanskje noe av det søteste jeg har sett. TonyMoly Mini Lip Balm inneholder tranbær, jordbær, bringebær og bjørnebærekstrat, den gir en naturlig farge og helbreder sprukne vinterlepper.  Du finner de på Amazon

7. Petal Multi-Use Oil

Petal Multi-Use Oil
Petal Multi-Use Oil

Multi-Use oljen er tilsatt naturlig aprikos, søt mandelolje og næringsgivende Vitamin-E. Den kan brukes på hud og negler, men jeg anbefaler virkelig å bruke den på håret ditt for å få ekstra glans og fuktighet. Solen sliter ekstremt på håret og derfor er det viktig å bruke en olje for å gi det nødvendig pleie.

Du finner den på Urban Outfitters!

Hvilket skjønnhetsprodukt kommer du til å bruke denne våren?