Det finnes fire ulike typer vippe-extensions på markedet. Hvilken bør du velge, og hvilke bør du styre unna?

LØSVIPPER

losvipper
Løsvipper

Løsvipper er også omtalt som festvipper. Disse legges på ved å bruke en latex/gummi lim som bare holder vippene på for en kveld. Noen ganger kan man være uheldige
å miste dem (i verste fall én), før kvelden er over. Man får kjøpt dem hos butikker som Vita og Cubus, og kan enkelt påføre dem på egen hånd. Dette er en enkel løsning og kan gi deg fine vipper på kort sikt og skader ikke vippene dine.

PUNKTVIPPER

Ett lurt tips; styr unna punktvipper. Selv om mange salonger tilbyr denne behandlingen, må du vite at det ikke er en bra hverken for deg eller vippene dine. Vippene i seg selv er veldig farlige ettersom det brukes en god dose klebrig lim. I tillegg veier ett punkt mer en de naturlige vippene dine, og overlater øyelokkene dine med unødig vekt. Som alltid, ‘less is more’, og disse vippene er både tykke og klumpete, noe som gjør at de behøver en latterlig mengde lim du helst vil unngå. Det aller verste er at de blir lagt på 3-5 av dine naturlige vipper, og hindrer derfor vekst, samt å nappe bort mange av vippene dine. De er absolutt klassifisert som de verste vippe-extensions du kan få tak i.

punktvipper
Punktvipper

SINGLEVIPPER

singelvipper
Singelvipper

Så er det de gode singlevippene, en velkjent klassiker. Disse kommer i en bred variasjon av lengder, krøller og tykkelser, slik at du kan fremheve din naturlige skjønnhet. Dersom de blir påført riktig, er det ingen fare for å prøve denne behandlingen. Hver vippe blir satt på individuelt på en av dine naturlige vipper, og vippene dine vil vokse selv når extensions fortsatt er på. Man må dra tilbake til salongen for å fikse på dem hver 2-4 uke. Dette er absolutt gode vipper, som anbefales på det sterkeste!

 

VOLUMEVIPPER

Og, til slutt….den beste av dem alle: volumevipper. Disse er Rolls Royes av vippe-extensions, og ettersom vi ønsker oss tettere og mer dramatiske vipper, finnes det nå en trygg måte å gjøre det på; med de fantastiske volum vippene. Ved å bruke ultra fine vipper, plukker man opp 3-6 individuelle vipper og sprer dem til en vifte (her er det ingen tykke punkt!), gir vippene dine en naturlig effekt. Viften som dannes er alltid like lett eller lettere enn vekten til en Singlevippe. Volumevipper blir også kalt 3D, 7D, og så videre – og tallet før D tilsier hvor mange vipper som blir lagt til i viften. Hver vifte blir satt på en av dine naturlige vipper, og påfører ingen skade dersom de blir satt på riktig – så pass på å velge en profesjonell vippeteknikker.

Man bør dra til salongen for en touch-up hver 3.-4. uke. Nyt den dramatiske effekten, og fortsatt bevar en naturlig look med volumevipper – The Queen av Vippe-Extensions.

volumelashes2
Volumevipper

volume vipper
Volumevipper

 

Begge våre salonger i Oslo tilbyr påsett av Singlevipper og Volumvipper, så bestill din time i dag!