Tannbleking

Det er ikke å stikke under en stol at gule eller brune tenner ikke er særlig tiltrekkende. I dagens samfunn er det viktig å ha flotte tenner siden det er perlerekkene dine andre folk legger merke til først. Tennene reflekterer sunnhet og selvtillit, om de er gule eller ser ut som du ikke børster de sender det et signal om at du ikke tar vare på deg selv og gir et dårlig inntrykk.

Egentlig er dette urettferdig siden noen sliter med dårlige tenner fra naturens side og får flekkete og gule tenner uansett hvor flinke de er med munnhygienen sin. Derfor er det mange som skjuler tennene sine når de smiler eller unngår å smile fordi de er flaue.

Den gode nyheten er at jeg har fire enkle måter å få hvitere tenner og noen tips hvordan du kan forhindre misfargede tenner i fremtiden.

Hvitere tenner i løpet av 5 minutter

Dette er ikke en langvarig løsning, men fungerer veldig godt når du har en umiddelbar krise og må gi inntrykk av hvitere tenner ASAP!

Leppestiften din kan nemlig gi en illusjon av hvitere tenner, men da er det viktig at du velger farger som motvirker gult:

Hvitere tenner i løpet av 1 time

Tannblekingsstriper som f.eks Crest 3D Whitestrips gir resultat med én gang og er kjempe enkelt å bruke hjemme.

For å oppnå hvitest resultat burde du derimot bruke de kontinuerlig til ønsket effekt er nådd. Etter du har brukt stripene én gang vil ikke tennene være dramatisk hvitere, men du kommer definitivt til å se forskjellen.

Bakepulver er en annen (kontroversiell) måte å få hvitere tenner som gir direkte resultat etter bruk. Slik gjør du det:

Hvitere tenner i løpet av 1-2 timer

Om du har litt ekstra penger å bruke så er klinikkbleking hos en tannlege eller skjønnhetssalong den beste investeringen du kan gjøre for å få et hvitere smil.

Resultatet er umiddelbart og du trenger ikke gjenta behandlingen siden effekten varer opptil tre år. Tennene kan bli opptil sju nyanser hvitere og gir deg Hollywood smilet du alltid har drømt om.

Beautyhouse tilbyr denne behandlingen ved å bruke skånsomme tannblekingsprodukter og gir deg et naturlig resultat. Behandlingen er trygg, effektiv og skader ikke tennene dine.

Klikk her om du har lyst å lese mer om behandlingen BeautyHouse utfører.

Hvitere tenner i løpet av 1-2 uker

Tannleger og skjønnhetssalonger tilbyr også hjemmebleking. Dette er et mer skånsomt alternativ for tennene dine, men det tar lenger tid å oppnå tilsvarende resultat som f.eks klinikkbleking gir. Du vil få tilpassede blekeskinner og må bruke disse sammen med et blekingsprodukt i 2-3 timer hver dag, noen ganger enda lenger.

I løpet av 10-14 dager vil tennene dine være blendende hvite og det kreves ingen spesiell kunnskap eller teknikk for å utføre hjemmeblekingen selv. Dette er en kjempegod løsning for å bli kvitt gule tenner relativt raskt.

Hvordan forhindre gule tenner

Det er flere årsaker til flekkete og misfargede tenner, her er noen av de vanligste: