Detaljer, det handler kun om detaljer. Hvis du er en kvinne som legger merke til detaljer, sjekker du nok ut neglene på andre ganske ofte – og passer godt på dine egne. Negledesign legger prikken over i-en i ethvert antrekk, og enten du eksperimenterer på egenhånd eller går til en neglesalong, vet du at det er verdt det. Her er 20 fab negletrender til våren som du ikke bør gå glipp av:

1. Tofargede tupper

En annerledes og leken fransk manikyr. Med fargerike linjer som strekker seg helt rundt neglene i to ulike farger, blir fransk manikyr aldri det samme igjen.
Det er enkelt og elegant!

togargede negler

2. Plommelakk

Plommefargede neglelakker er minst like dramatiske, tiltrekkende og forførende som de i røde toner. I tillegg representerer lillatoner kongelighet; og du vil uten tvil bringe frem dronningen i deg med en dyp plommelakk.

plommelakk

3. Fargerik fransk manikyr

En fargerik fransk manikyr – med så mange farger du ønsker deg! Fransk manikyr er ikke bare hvite tupper, og dette designet er et stilig alternativ. Prøv ulike farger på forskjellige fingre, og lek med fargekombinasjoner på hver negl. Moro og enkelt!

fargerik franks manikyr

4. Knall gul

Med en knall gul i neontoner kan du møte våren med et fargeboom. Leken og stilig passer den flott inn til både piknik i parken eller dansegulvet på sene kvelder. Lys opp og bli lagt merke til!

neon gule negler

5. Glitter

Glitter har vært en trend en stund, og det kommer til å beholde en plass i motebildet litt lenger. Prøv deg frem med ulike måter å leke med glitternegler, enten du velger å gå all-glitter eller eksperimentere med litt forskjellige kombinasjoner.

glitter negler

6. Lyserosa regler

Det er feminint, det er uskyldig, det er minimalistisk, det er friskt og vårlig. Vi snakker selvfølgelig om lyserosa negler. Med sin moteriktige enkelhet slår den sjelden feil, og er en frisk og dus tone å møte våren med.

lyserosa negler

7. Geometriske design

Både funky og stilig, med et hint av moro! Mønster er alltid en klassiker, og det ser ut som man har lagt ned mye tid i stylingen av neglene. Prøv deg frem med ulike geometriske design for å finne din favoritt!

geometriske negler
>8. ‘Negative Space’ negler

Bli kunstnerisk og moderne med Negative Space negledesign. De gir en morsom og drastisk effekt ved å la masse av den naturlige neglen være synlig. Her er noen kreative Negative Space design som du kan gjøre selv, og oppnå stilige resultater med.

negative space negler

9. Fargerik

En av de letteste, men fortsatt lekne og morsomme negletrendene. Velg ut to eller tre farger og påfør de ulike fargene på forskjellige negler; enten med en symmetrisk eller abstrakt vri. Det er også veldig enkelt å bytte farger fra dag til dag, slik at de kreative flerfargede neglene alltid passer til antrekket ditt.

fargerike negler

10. Metalliske striper

Disse neglene er rett og slett fantastiske – alt fra fargekominasjonene til mønsterne til de metalliske stripene som er lagt på de rette stedene. Få nydelige negler med lette tenikker!

metalliske striper negler

11. Dus fargekombinasjon

Dersom du sverger til duse farger, er dette tiden for å sette i gang med å eksperimentere – uten at du behøver endre på stilen din. Prøv å legg ulike bleke farger på forskjellige negler, for å skape en dus fargekombinasjon og ett sukkersøtt uttrykk gjennom neglene dine.

blek farger negler

12. Tynne svarte linjer

Det gir neglene personlighet og tar absolutt ikke lang tid å gjennomføre; neste gang du er på farten kan du enkelt piffe opp neglefargen du allerede har ved å legge til noen tynne svarte linjer på neglene. Kun fantasien setter grenser på kreativiteten. Prøv deg frem med ulike mønster på hver negl, og kanskje legg striper på ett par av dem.

tynne svarte linjer negler

13. Sukkertøy negler

Lag disse med en viftebørste og god tålmodighet. Resultaten ser lekkert ut!

sukkersote negler

14. “Brush Strokes”

De er rett og slett nydelige, og for å oppnå det beste resultatet bør man oppsøke en neglespesialist. Men uansett hva man investerer i denne neglekunsten, er det faktisk verdt det. Hvis du sverger til å lære det selv, er ikke kunsten så vanskelig å mestre, heller.

brush strokes negler

15. Nude negler

Enklere blir det ikke; hverken i påføring eller utstråling. Bli all-natural i vår med en nude neglelakk og la minimalisten i deg blomstre. Bohem stilen er en selvsagt vinner sammen med naturlige, nude negler, men det er ikke den eneste stilen neglene blir moteriktige med.
Nude negler er også fabelaktige med glitrende eller prektige kjoler og tung sminke, og kan få et antrekk til å se mer klassisk og sofistikert ut.

nude negler

16. Majestetisk Kongeblå

Det finnes en grunn til at kongeblå alltid vil forbli en klassiker: den er fabelaktig, og får deg også til å se fabelaktig ut. Og det er ingen triks og miks bak det, bare påfør fargen og la den tørke, før du erobrer natten med dine dype kongeblå negler.

kongeblå negler

17. Røde franske manikyr tupper

En romantisk og vårlig vri på den franske manikyren. Dersom du er glad i fransk manikyr fra før, kan du legge til litt intensitet og en dæsj farge ved å bytte ut den hvite kanten med en rødfarge. Det gir neglene dine et lystig og interessant preg. Lær deg å lage en vakker fransk manikyr her, og bytt ut den klassiske hvite tuppen med en utfordrende rød.

røde franske negler

18. “3D” negler

Kanskje hverken de mest komfortable eller praktiske neglene å ha til hverdags, men jammen er de lekre! Dersom du skal i bryllup eller et annet selskap, sklir de derimot inn med stilen din, og du kommer garantert til å få mange kommentarer om de spesielle neglene. En vinner for store begivenheter!

3d negler

19. Multi-mønstre

Slipp fantasien løs og legg til ALLE neglemønsterne på favorittlisten din – på en gang. I vår handler det om å uttrykke seg både med farger og mønster, så legg til akkurat så mange som du ønsker. Bli kreativ og finn inspirasjon, og før du vet ordet av det, har du negler som jubler oppmerksomhet i vårsola.

multimønstret negler

20. Klar lakk

Enten du ønsker å beskytte neglene dine eller vil legge til litt gjenskinn, kan du enkelt og greit bare føre på klar, blank neglelakk. Bare litt kan gjøre en stor forskjell, og passer med ethvert antrekk!

klar lakk negler