Vil du bli en affiliate?

BLI MED I AFFILIATEPROGRAMMET TIL BEAUTYHOUSE!

Har du en egen nettside, blogg eller instagram, snapchat konto med mange følgere? Ønsker du å tjene penger ved å promotere våre varer?

Registrer deg i dag å begynn å tjen penger allerede i morgen! Klikk her for å registrere deg!

HVA ER ET AFFILIATEPROGRAM?

Affiliates er bloggere eller nettsider som formidler våre produkter gjennom egne sider og sender de til Beautyhouse.no gjennom trackinglinker. For hvert salg som blir gjort gjennom denne linken vi du som affiliate få en kommisjon. Linkene kan være i form av blogglinker, bannere, Twitter, Facebook og lignende. Om du kun har en Instagram eller Snapchat konto vil du få en unik rabattkode hos oss som vil gi deg kommisjon om den blir tatt i bruk.

HVORFOR BLI EN AFFILATE?

Beautyhouse.no er en nettbutikk som selger unike norske produkter og vi satser på sterk vekst i årene som kommer. Ved å være med på laget kan vi tilby produkter til testing samt en høy kommisjon pr salg som kommer fra din nettside.

HVORDAN BLI EN AFFIALITE?

Det er veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos vår samarbeidspartner Adtraction. Når du har gjort dette søker du etter Beauty House affiliate program. Vi godkjenner etter noen få dager. Legg så linkene til din nettside, blogg eller på sosiale medier og begynn å tjene kommisjon! Har du kun en instagramkonto må du ta kontakt med oss for å få en unik rabattkode du kan distribuere til dine følgere.

TIPS

Velg produkter som du tror vil appellere til dine følgere. Dette vil øke sannsynligheten for klikk på linkene som fører til provisjon. Dobbeltsjekk at linkene fungerer som de skal. Det anbefales å gjøre linkene så presise som mulig slik at de fører til selve produktet på våre sider.

Har du problemer så bistår vi gjerne. Send oss en epost med hva du trenger hjelp til!