Short hair, don’t care. Det er en vanlig misforståelse at fletter kun ser bra ut på medium til langt hår, men jeg er her for å drepe denne myten én gang for alle. Jeg vil faktisk påstå at uansett hvilken hårlengde du har, uansett hvor du kommer fra, uansett hvilken hårtype du har, så kler DU fletter, OK?

Enten om du har nordisk tynt og kort hår eller afrikanske store krøller så blir resultatet vakkert på deg også. Slutt å begrens deg selv og håret ditt! Det eneste du behøver å lære for å oppnå den perfekte fletten er nemlig teknikk – og det er det.

Nedenfor ser du mine fem favorittfletter som ikke bare ser nydelige ut, men beviser at jenter med kort hår kan skape like fine fletter som de med langt tykt hår.
Anbefalte produkter

  1. Curly Conditioner fra Curly Sexy Hair 
  2. Texturizing Spray Clay fra Style Sexy Hair
  3. Cristal Clear fra Oliver Schmidt
  4. Nåleskaftkam fra Hercules Sägemann
  5. 32 mm krølltang fra Babyliss
  6. Rettetang fra TapeIT

Waterfall

Waterfall braid
YouTube – Birchbox

Waterfall-fletten går aldri av moten og er en av de mest populære flettene til fest og hverdag – dessuten er den overraskende enkel å lage selv. Stilen er uanstrengt, men ser fremdeles utrolig elegant og vakker ut. Om du ikke vet hvordan du lager den kan du sjekke ut denne tutorialen.

Gresk gudinne

greek
YouTube – PatryJordan

Dette gresk-inspirerte flettebåndet kommer til å ta pusten fra alle rundt deg. Fletten er allsidig og kan brukes til enhver anledning. For å gjøre denne frisyren mer pyntet kan du først krølle håret før du sette i gang med flettingen. Finn ut hvordan du lager den med denne enkle tutorialen.

Bohemsk flettebånd

short hair fletter
YouTube – Behind the Blush

Frisk opp den korte frisyren med et bohemsk flettebånd. Denne stilen ser fantastisk ut både på rett og krøllet hår, og er ideell for de med lugg. Den er casual nok til å brukes på kontoret med fremdeles vakker nok til å brukes i bryllup. Lag den selv ved å følge denne tutorialen steg for steg.

Viktoriansk flette

kort hår fletting
YouTube-Kayley Melissa

Dra en tur tilbake til Viktoriatiden og kle deg med denne romantiske fletten. Dette er en flette som minner om våren og er derfor perfekt til 17 mai. Krøll håret med en tykk krølltang for å få en beachy-look og følg tutorialen for å oppnå denne nydelige frisyren.

Sideflette

sideflette
YouTube – Bethany Applebee

Denne elegante og feminine oppsatte sidefletten er superenkel å lage selv. Frisyren er myk og klassisk og passer supert til fest.

Trykk her for å få steg for steg forklaring hvordan du lager den selv.