Vanligvis har jeg kun håret rett ned, ingen glitter eller glam, ingen unødvendig dill, bare straight to business. Dette er rett og slett fordi jeg synes alt annet er stress. Jeg ønsker jeg var en person som gjorde noe annerledes med håret mitt hver dag, men når skal jeg egentlig få tid innimellom Paradise Hotel og Skam?

Etter å ha snakket med noen venninner har jeg funnet ut at de heller gidder ikke å gjøre noe spesielt med håret sitt. Og siden to venninner er en god nok meningsmåling til å konkludere at det samme gjelder for absolutt alle jenter i Norge, bestemte jeg meg for å finne de enkleste hårfrisyrene
noensinne som tar under tre minutter. Selv om vi DGAF så trenger ikke håret vårt å reflektere det.

image11
Bow Braid <3

Bow Braid har blitt min store kjærlighet og min go-to frisyre når jeg vil gjøre noe annerledes med håret uten å bruke mye tid. Poenget er å lage to fletter som festes bak hodet med to hårnåler i en romantisk sløyfeform.

Du trenger:

image03
Børste, hårnåler, strikk

image19
Steg 1.

Ta en liten del hår fra toppen av hodet og lag en høy hestehale.

image01
Steg 2.

Flett to små fletter helt fremme på håret ditt, om du har lugg lar du denne henge foran flettene. Du kan velge den flettetypen du vil/gidder, men jo mer avansert flette – jo finere blir det. Jeg prøvde meg på en fransk flette og det gikk som det gikk. Sluttresultatet ble fortsatt nydelig til tross for manglende skillz!

image13
Steg 3.

Gjør flettene større og mer rotete ved å dra i sidene. Hele frisyren er avslappet og litt boho chic-aktig, så du trenger ikke bekymre deg for at det ikke blir helt perfekt.

image08
Steg 4.
Ta ut strikket og tuper håret med en børste for å lage volum. Jeg er så lat at jeg ikke orket å bruke hårspray engang, men det anbefales for å få håret til å holde hele dagen. Når jeg gidder, så bruker jeg Spray & Play Harder fra SexyHair for denne gjør håret mitt totalt urokkelig og svikter meg aldri.

Steg 5.

Før flettene bak hodet og fest de på hver sin side med hårnåler slik at de lager en søt sløyfeform. Du kan også feste de sammen midt på bakhodet, men jeg synes det blir mye finere resultat av å feste de hver for seg.

Steg 6.

Rist løs og sørg for at håret ligger slik som det skal. For å gjøre frisyren enda finere kan du bruke en tjukk krølltang for å lage perfekte beachy waves og deretter bruke Bumble Bumble Holding Spray som gir hold til krøllene.

image04
Twirly Pony <3

Twirly Pony er et supert alternativ til den kjedelige hestehalen og kan brukes ved små og store anledninger. For å gjøre den mer pyntet kan du krølle håret ditt først eller lage fine bølger som gjør at hele frisyren ser litt mer avansert ut, selv om det bare tok deg noen minutter.

Du trenger:

image14
Du trenger kun hårnåler og strikk

Steg 1.

Del håret inn i tre deler hvorav de to delene på siden er noe mindre enn den bakerste delen. Legg disse to smådelene foran skuldrene.

Steg 2.

Fest den bakerste delen i en middels høy hestehale.

Steg 3.

Snurr eller flett hver av de to smådelene og legg de rundt strikket til hestehalen. Legg den ene over hestehalen og den andre under hestehalen slik at de lager en knuteform. Fest hver av snurrene med én eller flere pinsetter.

Steg 4.

For en mer smidig og renere look kan du bruke litt hårolje som temmer småhår og gir glans. Jeg liker veldig godt L’ORÉAL EverRich.

image05
Twirl me <3

Twirl Me er en elegant og klassisk frisyre som er en forlengelse av Twirly Pony med kun 2 ekstra steg og tar under 2 minutter. Snakk om å spare tid!

Du trenger:

image18
Kun hårnåler
Steg 1.
Når du har laget en Twirly Pony, som du ser beskrevet over, snurrer du også hestehalen. Vær sikker på at du snurrer den godt slik at den ikke løsner og blir stygg utover dagen.

Steg 2.

>Legg håret rundt festet til hestehalen og bruk 4 – 5 hårnåler for å feste den skikkelig.

Steg 3.

Voila! Du er klar og det tok deg bare 3 minutter!