En person sine øyenbryn kan fremheve øynene og gi balanse og symmetry til hele ansiktet. En god brynfasong som er riktig til din ansiktsform og dine farger er det enkleste og viktigste du kan gjøre for å se bedre ut og føle deg fresh morgen og kveld. Derfor har bryn blitt som en egen religion i verden vi lever i, men pilgrimsferden etter de perfekte bryn er fremdeles bare en drøm, eller mareritt, for mange av oss.

I krigen mot dine egne øyenbryn har du sikkert prøvd å nappe, vokse og kanskje til og med barbere (fy!) bort malplasserte småhår. Dessverre er ikke det slik at ‘one size fits all’ når det kommer til øyenbryn. Tjukke, overdefinerte påtegnede bryn eller tynne, feilformede bryn som er for mørke eller lyse til deg er den vanligste feilen vi ser. Disse ‘ødelegger’ de fine ansiktstrekkene dine og drar oppmerksomhet til feil plass på ansiktet.

De perfekte øyenbrynene skal være en naturlig del av fjeset ditt og fremheve og komplimentere hele ansiktet ditt. Dette oppnås gjennom riktig øyenbrynteknikk og er ikke så enkelt som det kanskje høres ut. Det er en rekke faktorer som spiller inn i å lage de perfekte øyenbryn, dette inkluderer ansiktsform, benstruktur, hudfarge og ansiktssymmetry. Heldigvis kan våre spesialister hjelpe deg med å bli browlicious.

INSTABROWS

instabrows Vi tilbyr perfekte øyenbryn på 30 minutter og våre behandlinger innebærer farging, napping, brynanalyse og påtegning av øyenbryn (brow lift). Vi har dyktige spesialister som analyserer din ansiktsform og finner den ideelle brynfasongen til ditt fjes. Ved å gjøre dette finner vi de tre viktigste punktene på dine bryn som er rett for din benstruktur. Vi vurderer hvor brynene skal starte, det høyeste punktet og hvor de skal slutte for å lage den perfekte brynfasongen for deg.

Videre vil vi finne den perfekte fargen til deg. Dette er like viktig som form og blir ofte svært undervurdert. En for mørk farge kan gjøre at du ser sliten og tung ut, mens en for lys farge kan ødelegge balansen i ansiktet ditt. Tenk å kunne våkne på morgenen med perfekte øyenbryn, ingen sminke nødvendig! Fargen vil gi dybde, dimensjon og en naturlig look som varer hele dagen (og natten).

Om det er ønskelig kan vi gi deg opplæring i hvordan du skal legge makeup på øyenbrynene dine via vårt minikurs “How to do self at home”, du vil da lære våre beste teknikker og hemmeligheter for å få perfekte bryn slik at du kan gjøre dette selv hjemme. Kurset gir også en lett sminkeinnføring.

Vi har tre behandlinger du kan velge mellom:

● Brynsforming – vi analyserer, napper og farger øyenbrynene dine til perfeksjonisme.
● Brynstyling/Brow lift – vi analyserer, napper, farger og styler dine bryn ved hjelp av noen av våre beste produkter. Du vil i tillegg få opplæring hvordan du legger makeup på øyenbrynene gjennom vårt minikurs.
● Instabrows – vi styler brynene dine og legger lett naturlig sminke. Vi gir deg også opplæring på hvordan få perfekte bryn hjemme!
Kom gjerne innom oss for en uforpliktende konsultasjon og vi vil hjelpe deg velge den behandlingen som er best for deg og dine bryn.